ZIMBÀBUE

Zimbabwe és un país amb una gran riquesa històrica i cultural. Situat al cor d’Àfrica, ofereix una gran varietat de paisatges, des de les planes del savana fins a les espectaculars cascades Victòria.

El parc nacional de Hwange, el més gran del país, és una de les joies de la seva fauna, amb lleons, elefants i zebres que caminen lliurament pel seu territori. Zimbabwe és també un país ideal per als amants de l’aventura, amb una gran varietat de possibilitats per als amants dels esports d’extrem: des de la pràctica del safaris a cavall fins a la pràctica del ràfting o el puenting. En resum, Zimbabwe és un país de contrastos amb molt a oferir als seus visitants i és un destí turístic en alça a l’Àfrica.

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Victoria Falls River Lodge Starbed Treehouse

Victoria Falls River Lodge Starbed Treehouse: aquest lodge té unes habitacions exclusives situades a una illa amb un llit exterior a la segona planta, enmig dels arbres i amb vistes al riu Zambezi per gaudir la natura com ningú.

Somalisa Camp, Hwange

Somalisa Camp: amb una granja de plaques solar i sistema de reciclatge de l’aigua, el camp té uns estàndards de sostenibilitat alts, afegint valor a l’experiència de viatge.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS