UGANDA

Uganda, al cor del continent africà, és una destinació turística impressionant que no et pots perdre. Amb paisatges exòtics, vida salvatge única i cultura fascinant, aquest país té molt a oferir als visitants.

Un dels principals atractius és el Parc Nacional de Bwindi, que és famós per albergar els goril·les de muntanya. Aquí, podràs tenir l’oportunitat d’observar aquests magnífics animals de prop i aprendre sobre els esforços de conservació per protegir-los en una experiència única i que et canvia la vida.

Com a destí de safari Uganda ofereix visites i activitats d’aventura al riu Nil, safari al voltant de les cascades Murchison, fent la barca el teu vehicle, i també safaris amb cotxe pel parc nacional de Queen Elizabeth on podem trobar els lleons que pugen als arbres.

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Volcanoes Safari Bwindi Lodge

Volcanoes Bwindi Lodge: situat tant aprop d’un dels inicis de l’excursió amb goril·les que podràs caminar des del lodge i amb serveix de luxe inclosos a la tarifa (com massatges) les vistes des de Bwindi no et deixaran indiferent.

Gorilla Forest lodge

Gorilla Forest: un dels lodges més emblemàtics. iconeguts de tot el país, aquest lodge de luxe es troba dins del mateix bosc impenetrable de Bwindi i té com a visitants les famílies de goril·les que hi passen sovint.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS