SUD-ÀFRICA

Sud-àfrica és un país fascinant situat a la punta sud de l’Àfrica. Aquest país divers i colorit compta amb una gran varietat de vida salvatge, des de lleons i elefants fins a pingüins i balenes.

Viatjar a Sud-àfrica també significa descobrir les seves ciutats vibrants, com Ciutat del Cap, amb la seva emblemàtica Table Mountain, o el parc Nacional de Kruger, un dels millors llocs del món on anar de safari.

Però sens dubte, el que fa més famós a Sud-àfrica és la seva història, marcada per l’apartheid, i la figura icònica de Nelson Mandela, que va liderar la lluita contra la discriminació racial. No us podeu perdre una visita a Robben Island, on va estar empresonat durant anys, i el Museu de l’Apartheid a Johannesburg, per entendre millor aquesta època difícil del país.

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Saseka Tented Camp

Saseka Tented Camp: un lodge de glàmping situat a la zona de Thonrybush amb piscines privades a cada habitació, una zona comuna recent renovada i espectacular i un tracte acollidor.

Notten's Bush Camp<br />

Notten’s Bush Camp: un dels lodges de safari originals del Kruger, aquest lodge manté la simplicitat dels inicis amb il·luminació elèctrica limitada (podràs carregar el mòvil no et precoupis!) i la combina amb unes vistes al pou d’aigua davant del lodge.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS