ZÀMBIA

Zàmbia és un país del sud d’Àfrica que té alguns dels llocs més increïbles del continent. Un d’aquests llocs és les cascades Victoria, que tenen una alçada de 108 metres i són una gran atracció turística i formen part de les noves 7 maravelles naturals del món.

Les cascades es diuen Mosi-oa-Tunya amb l’idioma local que es tradueix com “el fum que trona” ja que l’spray de l’aigua caient se sent i es veu de lluny.

Des de Zàmbia tens accés alguns mesos de l’any a la piscina natural Devil’s Pool, a la part superior de les cascades Victòria, on els visitants poden nedar, ja que la piscina està situada just a la vora de la caiguda d’aigua. 

El país compta amb parcs de safari espectaculars per veure els Big 5 com Mana Pools o South Luanga.  

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Chundukwa Camp a zÀmbia

Chundukwa: aquest lodge familiar està a una zona més tranquil·la del riu i ofereix la possibilitat de dormir dins d’una habitació oberta a fora per una finestra que no cal tancar amb vistes al riu. Tenen activititats incloses com montar a cavall i visita guiada a les cascades.

Time and Tide Lewi Camp

Luwi Camp, Time and Tide: et sentiràs a un milió de quilòmetres de distància en aquest camp remot amb només 4 tendes glàmping. És meravellosament remot, sense cap altre campament a quilòmetres al voltant. La tranquil·litat embolcalla aquest campament, creant un refugi que permet reconnectar amb la natura d’una manera significativa.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS