BOTSWANA

Botswana és un destí de viatge fascinant amb una rica diversitat de fauna i paisatges impressionants. Situat al cor d’Àfrica, aquest país és famós per les seves impressionants reserves amb animals i el seu compromís envers la conservació de la vida salvatge.

El Delta de l’Okavango és un dels trets més destacats de Botswana, oferint una experiència única en el seu gènere amb safaris en barca i recorreguts en mokoro (canoa típica) per explorar els canals i llacunes plenes d’animals salvatges. El Parc Nacional de Chobe també és un lloc imperdible, conegut per la seva població de grans elefants.

Amb el seu paisatge variat, rica cultura i aventures inoblidables en la vida salvatge, Botswana és un destí absolutament extraordinari per a qualsevol viatger apassionat.

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

la piscina del lodge Hyena Pan

Hyena Pan: un lodge de glàmping al Delta de l’Okavango amb un personal encantador i servicial, les millors vistes a una bassa que atrau cada dia elefants tant aprop com a la foto.

Tuludi Camp, Okavango Delta

Tuludi Camp: un camp intím al delta de l’Okavango, amb piscina privada a cada habitació i perfecte per una experiència inoblidable. I qui necessita ser un adult quan de la llibreria a la terrassa del restaurant pots baixar amb tobogan?

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS