TANZÀNIA

Tanzania és coneguda per ser un destí turístic espectacular per als amants de la natura i els animals. Amb una gran varietat de parcs nacionals i reserves naturals, aquest país africà ofereix una experiència única per als viatgers més aventurers. El Parc Nacional del Serengeti és famós per la seva migració de milers d’animals cada any i el Mont Kilimanjaro, la muntanya més alta d’Àfrica, és un desafiament emocionant per als escaladors.

A més, les illes de Zanzíbar i Pemba són el lloc perfecte per gaudir de les paradisíaques platges de sorra blanca i aigües cristal·lines.

Descobreix les tribus maasai i la seva cultura única, visita el Serengeti (parc infinit-inacavable en Swahili) i acaba amb un bany a aigües cristalines. 

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Kati Kati Serengeti Camp

Kati Kati Serengeti Camp: Aquest lodge és un camp mòbil situat al centre del Serengeti, que es mou segons on és troba la migració. Amb només 10 tendes ofereix una intimitat especial.

Tendes de glàmping del lodge mòvil de Bushtops

Bushtops Roving Camp: el Serengeti és conegut pels camps mòbils que et porten al centre de l’acció. I qui ha dit que has de deixar el luxe extrem i comforts enrerere? Aquí veuràs el luxe de 7 estrelles dins d’una tenda espectacular i la opció de veure la migració des de la teva terrassa.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS