RWANDA

Rwanda és un país situat a l’Àfrica Central, conegut per la seva sorprenent bellesa natural. Amb paisatges de muntanyes imponents, cascades impressionants i parcs nacionals plens de diversitat biològica, aquesta nació intranscendent ofereix una experiència única per als amants de la natura i els aventurers intrèpids.

Rwanda també és reconeguda per la seva rica cultura, amb una població diversa que valora les seves arrels tradicionals. Malgrat la seva tràgica història marcada per un conflicte ètnic, aquesta nació s’ha recuperat i ha assolit importants fites en termes de desenvolupament econòmic i social.

Ara és un destí turístic en auge, atret per la seva hospitalitat, gastronomia deliciosa i una etnomúsica vibrant que captiva els visitants. Rwanda és una prova tangible de les capacitats humanes per a la resiliència i l’esperança, un lloc en què la diversitat i la pau s’uneixen en un mosaic cultural i natural fascinant.

EXPERIÈNCIES DESCOBREIX ÀFRICA

ELS NOSTRES HOTELS PREFERITS

Bisate Lodge

Bisate Lodge: amb habitacions que resemblen un rusc d’abelles o un niu d’ocells, aquest lodge sostenible està integrat amb la natura de tal manera que la sostenibilitat i el luxe tenen una relació simbiòtica.

Paradise Kivu Resort

Paradise Kivu Resort: relaxa’t a l’acabar el viatge gaudint de les marees d’un dels llacs més grans del món, amb accés a la platja privada i activitats al voltant per mantenir-te actiu si ho prefereixes.

ESTÀS A UN PAS D’UN VIATGE INCREÏBLE

RESERVA EL VIATGE DELS TEUS SOMNIS